Communicatietraining

Communicatietraining

Zamaradi Communications is gespecialiseerd in taal en communicatie. Wij bieden cursussen op verschillende niveaus en met verschillende doeleinden. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende elementen:

  • Het verbeteren van de schriftelijke communicatie – Hoe zit het ook alweer met die d-tjes en t-tjes? Hoe schrijf je een nette zakelijke e-mail of een pakkende verkooptekst? Met een combinatie van focus op taal en op tekst in het algemeen, tillen we gezamenlijk uw zakelijke correspondentie tot een hoger niveau.
  • Het verbeteren van de verbale communicatie – Hoe laat je een goede indruk achter bij het opdoen van nieuwe contacten? Hoe kun je taal inzetten als presentatie- en verkoopmiddel? Door te oefenen met een ervaren trainer, bouwen we samen aan uw zelfvertrouwen.
  • Het verbeteren van de zakelijke communicatie in het algemeen – Hoe vind je de juiste toon voor je publiek en/of lezer(s)? Hoe profileer je jezelf als individu of als bedrijf? Hoe belangrijk is communicatie eigenlijk voor de bedrijfsvoering? We vinden voor u op maat gemaakte antwoorden en perfectioneren de communicatie binnen uw bedrijf.

Onze communicatietrainingen zijn altijd op maat gemaakt naar uw specifieke wensen en behoeften. We werken met een vast tarief van €50 per uur. Voor dit tarief huurt u een trainer in voor individuele sessies of voor kleine groepssessies (maximaal 6 personen). De trainingen kunnen plaatsvinden op ons kantoor (vlak bij Amsterdam Sloterdijk), of op een locatie naar uw keuze. Bevindt deze locatie zich in Amsterdam? Dan rekenen we geen reiskostenvergoeding.