Tarieven

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Daarom werken we bij Zamaradi Communications met vaste, aantrekkelijke tarieven. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Intensieve groepslessen

Vanaf januari 2019 is het tarief voor een intensieve cursus Nederlands 2019, maar als je je aanmeldt vóór 31 december 2018, maak je nog gebruik van ons oude tarief van €106 (inclusief lesmateriaal).

Privélessen & communicatietrainingen  – €50,00 per uur

Een privéles Nederlands of een communicatietraining duurt meestal 2 uur per les, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een dagdeel of een hele dag in te plannen. Het is goed om te weten dat het tarief onafhankelijk is van het aantal cursisten. Dit betekent dat u de cursus ook samen met bijvoorbeeld uw collega’s, vrienden of familieleden kunt volgen, waardoor de kosten per persoon lager zullen zijn. Het is wel van belang dat de cursisten op hetzelfde niveau zitten, en het maximaal aantal cursisten is zes.

Tekstredactie- en correctie – € 40,00 per uur

Sommige tekstbureaus werken, bij het corrigeren en redigeren van teksten, met een tarief per woord. Maar wij zijn van mening dat elke tekst anders is, en dat elke tekst dus ook andere zorg nodig heeft. Stel u schrijft een tekst van 1000 woorden met maar 5 fouten erin. Uw buurman schrijft een tekst van 1000 woorden met wel 500 fouten erin. Het zou niet eerlijk zijn als u hetzelfde zou betalen, toch? Daarom werken wij met een uurtarief. U stuurt vooraf uw tekst naar ons toe, en wij sturen u een duidelijke offerte waarin precies staat hoeveel uur wij aan uw tekst zullen besteden. Geen verrassingen achteraf, dus.

Als u kiest voor tekstcorrectie, zorgen wij ervoor dat u een foutloze tekst kunt presenteren. Maar we hebben ook de optie tekstredactie: hierbij halen we niet alleen de fouten eruit, maar kijken we ook kritisch naar de inhoud, helderheid en structuur van de tekst. Zodat u uw teksten met een zeker gevoel aan de lezer kunt aanbieden. Houdt u er rekening mee dat wij aan tekstredactie meer tijd zullen besteden.

Tekst laten schrijven – € 60,00 per uur

Let op: heeft u een tekstschrijver nodig voor een groter of langlopend project, zoals bijvoorbeeld een boek, een reeks artikelen of een wekelijkse nieuwsbrief? Dan bieden wij u in overleg een mooie korting aan.